[layerslider id=”5″ /]

O auto školi

Auto škola Monca Prima osnovana je 2007. godine u Beogradu. Nalazi se na Crvenom Krstu (Vračar) na adresi Golubačka br. 4 u blizini Beogradkog dramskog pozorišta. Mi smo prijateljski i ambiciozan tim, koji pruža visok kvalitet obuke. Naš kvalitet se oslikava u timu profesionalnih instruktora sa višegodisnjim iskustvom u obuci kandidata, koji će Vam nesebično preneti svoje znanje i pomoći da postanete savesni i sigurni vozači, kako bi doprineli većoj bezbednosti saobraćaja.

Poverenje kandidata i visoka prolaznost na ispitima vožnje daju nam podstrek da se i dalje razvijamo i budemo još bolji!

Nadamo se da će Vam vreme koje budete proveli sa nama biti interesantno i prijatno, a iznad svega želimo Vam puno sreće i uspeha u prevazilaženju prepreka na putu do vožacke dozvole.

Teorijska obuka kandidata u auto školi Monca Prima

Auto škola Monca Prima koristi interaktivnu tablu koja omogućuje svim polaznicima lakše i brže učenje saobraćajnih pravila.

Interaktivna tabla, takođe, omogućuje maksimalno učešće polaznika u teorijskom delu nastave. Ovaj vid učenja saobraćajnih propisa je odavno prisutan u Evropi, a mi smo prva auto škola koja ga je uvela u Srbiji.

Za vas smo pripremili i domaći zadatak, preuzmite online testove kako biste bili sigurni na ispitu!

[layerslider id=”6″ /]
[layerslider id=”7″ /]

Praktična obuka u auto školi Monca Prima

Automobili na kojima ćete stići do vozačke dozvole su Seat Ibiza, Seat Leon, Golf VI i Golf VII.
Kao predstavnici City car klase ovi automobili su idealni za snalaženje u centru Beograda.

Instruktori auto škole Monca Prima će vam pomoći da savladate izazove gradske vožnje, kako bi postali bezbedni i sigurni vozači i lakše stekli iskustvo neophodno za dobijanje vozačke dozvole.

Pridružite nam se po najpovoljnijim cenama i uslovima!